18 comentarii la “Harta Noii Ordini în Europa

   • Corect,mass-media este în mâna elitei mondiale şi,prin urmare de consecinţă,prin ea manipulează „prostimea” întregii planete !!!
    1.)”Din Protocoalele maeştrilor francmasoni:
    “Pentru a fi stăpâni pe opinia publică trebuie să o aducem într-o stare de zăpăceală. Noi vom folosi presa ca să prezinte oamenilor ştiri diverse, încât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că este mai bine să nu aibă nici o părere…”
    De fapt ei nu folosesc doar presa ci intreaga mass-media : presa,radioul si televiziunea.”
    2.)Ce a declarat decanul ziaristilor din America “tara adevaratei democratii”,John Swinton, în timpul unui banchet de la New York Press Club :
    “Nu există în istoria Americii o presă independentă. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu. Nici unul dintre voi nu îndrăzneşte să îşi exprime cinstit părerile în ziarul la care scrie. Sunt plătit tocmai pentru a nu-mi exprima opiniile cinstite în ziarul pentru care scriu. Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel, şi oricare dintre voi ar face nebunia de a-şi scrie părerile în mod cinstit ar fi imediat expediat pe stradă, căutând de lucru. Dacă mi-aş permite o părere cinstită într-unul din numerele ziarului meu, slujba mea ar dispărea în 24 de ore. Treaba jurnalistului este să distrugă adevărul, să mintă sfruntat, să pervertească, să denigreze, să lingă cizmele lui Mamon, să îşi vândă ţara şi neamul pentru pâinea cea de toate zilele. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu, şi atunci de ce să închinăm pentru presa independentă? Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise. Suntem Hopa-Mitică, ei trag sforile şi noi dansăm. Talentele, posibilităţile şi vieţile noastre aparţin altor oameni.
    Suntem doar nişte prostituaţi intelectuali.”
    Şi exemplele pot continua la nesfârşit !!!
    “tăcerea e de aur”..”lacăt la guriţă-bani la punguliţă”..”capul aplecat de sabie nu-i tăiat”..”minte sănătos şi vei fi la pungă gros”. Închei cu un vis frumos care sper sa se transforme cândva in realitate : S-auzim şi de bine că de rău m-am săturat!

    Apreciază

 1. Din pacate chiar traim vremuri apocaliptice mai crunte decat cele din filmele SF, pt. ca acestea chiar sunt reale si ne afecteaza bine si apasat vietile noastre de zi cu zi. Dar cel mai tare ma doare sufletul de generatiile tinere care se nasc, cresc si traiesc aici, intr-o tara scapata de tot de sub propriul control, ca sa nu scriu dur: din propria sa „lesa”, cu care va ajunge sa se spanzure singura…

  Apreciază

 2. Am încercat să citesc articolul pe agentia.org dar nu am reuşit:
  404 – Pagina nu exista
  Ne pare rau, pagina pe care o cautati nu a fost gasita sau nu o putem afisa corespunzator.
  Poţi să-mi dai linkul original? Cu mulţumiri,
  Bogdan.

  Apreciază

 3. Pingback: HARTA NOII ORDINI EUROPENE,TRASATĂ LA MALTA, ÎN DECEMBRIE 1989 !!! | Bmarinescu41's Blog

 4. Pingback: Regiunilor Europei |

 5. Pingback: Românii de niciunde. Comunitatea „volohilor” din Transcarpatia, Ucraina |

Te provoc la discuție...

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s