7 comentarii la “Eurovision 2013 – votul Moldovei acordat României. Stînga Nistrului.

 1. pe linie muzicala nu meratia România 12 puncte , dar merita pe linia fraternitatii ! Stima ! Din pacate va mai trece timp muuuult pana cand stanga si dreapta Nistrului si dreapta Prutului vor vibra la fel !

  Apreciază

  • La capitolul prestaţiei lui Ştefan Ouatu sunt total deacord, însă Eurovision nu este altceva decît un show cu elemente legate de geopolitică şi relaţiile dintre state percepute de societatea civilă sau autorităţi. La cazul nostru, dacă nu ca fraţi de sînge, măcar ca vecini trebuia de acordat cele mai multe voturi, însă, în faţa Ursului din Est suntem slabi, iar cazul cu Stînga Nistrului este cel mai elocvent caz. al conspiraţiei dintre autorităţile separatiste şi Moscova.

   Apreciază

 2. Pingback: Eurovision 2013 – votul Moldovei acordat României. Stînga Nistrului. | MÂINI ÎNDEMÂNATICE

 3. Va mai curge încă multă „cerneală” pe seama concursului recent de la Eurovision şi, la noi, mai ales, în ceea ce-l priveşte pe Cezar Ouatu. Şi părerea mea este că el nu merita mai multe puncte, chiar date doar pentru că suntem fraţii de peste Prut. Calitatea ar trebui să primeze mereu!

  Apreciază

  • NU și la Eurovision, căci se cunoaște bine că Eurovisionul nu este demult un concurs al talentului și călității, ci unul care are la bază show-ul și politica de vecinătate, văzută prin ochii cetățenilor!

   Apreciază

Te provoc la discuție...

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s